Simon Ulvsand

Hej, jag heter Simon och jag är tredjeårsstudent på kandidatutbildningen i interaktionsdesign. Innan jag kom till MAU har jag studerat musikproduktion och driver en musikstudio här i Malmö. Jag har erfarenhet av de flesta typer av musik och ljudproduktion, designtänkande och designprocessen ur en interaktionsdesigners synvinkel. Om det är något jag kan hjälpa dig med, vänligen kontakta oss så bokar vi ett möte!

Aziza Bahaviddinova

Hej! Jag heter Aziza och jag studerar mitt andra år av interaktionsdesign. Jag har tidigare studerat litteratur och psykologi. Jag kan guida dig genom vad du kan behöva i dina uppgifter så som använda olika designverktyg samt gå igenom design-processen, visuell design, foto/film och lite enklare programmering.

Bertilla Fabris

Hej! Bertilla heter jag och studerar Informationsarkitekt. Före detta drev jag en förening som sysslade med biosensorer. Jag älskar att lära mig nya saker, speciellt inom webbutveckling och programmering med Python. Jag har en bakgrund inom film-making och kan även hjälpa dig med kortfilm, från storyboarding till redigering.

Karmen

Hej, jag är en interaktionsdesign student. Jag kan hjälpa studenter med JavaScript, projektplanering och att hitta rätt digitalt verktyg för deras uppgift. Allt ifrån Adobe Suiten till att koppla samman Arduino-sensorer.

Chanon Borgström

Hej, mitt namn är Chanon och går andra året på systemutvecklarprogrammet. Som person är jag nyfiken och tycker om att sätta mig in i saker jag är helt obekant i. Tackar inte nej till en utmaning. Mina tekniska kunskaper gäller framför allt att programmera i en Javamiljö men jag har även lite koll på andra design/programmeringsverktyg.

Gabriel Pagés

Hej! Jag heter Gabriel och studerar visuell kommunikation. Tidigare har jag pluggat konst och frilansat vid sidan av. Jag kan hjälpa till med grunderna i programmen i Adobe Suite, så har du frågor kring dem kan vi boka in ett möte och kika på det tillsammans.

Hanna My Jansson

Hej, jag heter Hanna-My och jag studerar systemutvecklare. Innan detta studerade jag en miljöteknisk utbildning i Lund. Jag arbetade också som matematiklärare kort och jag älskar att prova nya saker. Jag arbetar främst med programmering i Java men jag kan endel designverktyg också.

Jacob Hylén

Hej! Mitt namn är Jacob, och jag studerar mitt tredje år av kanditatutbildningen i interaktionsdesign. Mitt stora intresse för teknologi, spel och film gör att jag kan hjälpa dig som har strul med mikrokontrollers, prototyparbete, programmering, och 3D-modellering i vissa CADprogram. Jag har programmerat mest i JavaScript med diverse libraries för att hantera animationer, ljud och inputs, men även smått i C# med Unity.

Chloé Mosselmans Ismaily

Hej, jag heter Chloé och jag läser mitt tredje och sista år av kandidatutbildningen i interaktionsdesign. Det jag brinner för är UI och UX Design! Eftersom jag har pluggat Grafisk Design kan jag hjälpa med Photoshop, Illustrator, InDesign, Xd, Premiere Pro, After Effects och även lite JavaScript. Om du har frågor om Grafisk Design kan jag hjälpa dig med det också!

Vår nästa kollega?

Om du vill vara en del av vårt team, skicka ett e-postmeddelande till oss på digimentor@mau.se