Bertilla Fabris

Hej! Bertilla heter jag och studerar Informationsarkitekt. Före detta drev jag en förening som sysslade med biosensorer. Jag älskar att lära mig nya saker, speciellt inom webbutveckling och programmering med Python. Jag har en bakgrund inom film-making och kan även hjälpa dig med kortfilm, från storyboarding till redigering.

Karmen

Hej, jag är en interaktionsdesign student. Jag kan hjälpa studenter med JavaScript, projektplanering och att hitta rätt digitalt verktyg för deras uppgift. Allt ifrån Adobe Suiten till att koppla samman Arduino-sensorer.

Hanna My Jansson

Hej, jag heter Hanna-My och jag studerar sista terminen på programmet systemutvecklare. Innan detta studerade jag en miljöteknisk utbildning i Lund. Jag kan hjälpa dig med programmering främst inom java men grundläggande saker i andra språk med. Jag är kunnig inom datakommunikation, algoritmer, logik, databaser mm.

Gabriel Pagés

Hej! Jag heter Gabriel och studerar visuell kommunikation. Tidigare har jag pluggat konst och frilansat vid sidan av. Jag kan hjälpa till med grunderna i programmen i Adobe Suite, så har du frågor kring dem kan vi boka in ett möte och kika på det tillsammans.

Lasmi Belmar

Hej! Jag heter Lasmi och studerar kommunikation och medievetenskap. Innan dess så har jag pluggat dokumentär och har erfarenheter av filminspelning och klippning. Om du har några frågor kring Adobe Premiere Pro eller grunder i filmskapande så är det bara att hojta till så ska jag kunna hjälpa dig.

Jacob Hylén

Hej! Mitt namn är Jacob, och jag studerar mitt tredje år av kanditatutbildningen i interaktionsdesign. Mitt stora intresse för teknologi, spel och film gör att jag kan hjälpa dig som har strul med mikrokontrollers, prototyparbete, programmering, och 3D-modellering i vissa CADprogram. Jag har programmerat mest i JavaScript med diverse libraries för att hantera animationer, ljud och inputs, men även smått i C# med Unity.

Aziza Bahaviddinova

Hej! Jag heter Aziza och jag studerar mitt sista år av interaktionsdesign. Jag har tidigare studerat litteratur och psykologi. Jag kan guida dig genom vad du kan behöva i dina uppgifter så som använda olika designverktyg samt gå igenom design-processen, visuell design, foto/film och lite enklare programmering.

Chloé Mosselmans Ismaily

Hej! Jag heter Chloé och jag studerar interaktionsdesign. Jag har tidigare studerat grafisk design och kan hjälpa med grafisk design, film, foto och Adobe suite frågor. På grund av min nuvarande utbildning kan jag också hjälpa med Arduino koppling, HTML, CSS och JavaScript (bl.a. API). Jag pratar mest Engelska och lär mig Svenska.

Fredrik Jeppsson

Hej! Jag heter Fredrik och läser sista terminen på systemutvecklarprogrammet. Jag har varit lärarassistent på några kurser under utbildningens gång och jag tycker om att hjälpa andra studenter med programmering. Bäst är jag på Python och Java men jag kan även hjälpa till med uppgifter i andra språk. Förutom specifika språk så är jag ganska bra på algoritmer och datastrukturer och nätverkskommunikation. Jag har tidigare arbetat som nätverkstekniker och kan en del om fysisk infrastruktur för nätverk (routrar, switchar och sånt).

Tobias Svensson

Hej! Jag heter Tobias och läser till Informationsarkitekt. Tidigare har jag arbetat med att processa och sammanställa marknadsdata inom hemelektroniksbranschen i Norden. Jag kan hjälpa studenter med webbutveckling (HTML, CSS, JS) och programmering inom främst Python samt lite olika ramverk för backe-end. Jag har även viss bakgrund inom musikproduktion och kan säkert hjälpa till med en hel del inom det området också.

Vår nästa kollega?

Om du vill vara en del av vårt team, skicka ett e-postmeddelande till oss på digimentor@mau.se