Om oss

Om oss

Aziza Bahaviddinova 

Hej! Jag heter Aziza och jag studerar mitt sista år av interaktionsdesign. Jag har tidigare studerat litteratur och psykologi. Jag kan guida dig genom vad du kan behöva i dina uppgifter så som använda olika designverktyg samt gå igenom design-processen, visuell design, foto/film och lite enklare programmering.

Lasmi Belmar

Hej! Jag heter Lasmi och studerar kommunikation och medievetenskap. Innan dess så har jag pluggat dokumentär och har erfarenheter av filminspelning och klippning. Om du har några frågor kring Adobe Premiere Pro eller grunder i filmskapande så är det bara att hojta till så ska jag kunna hjälpa dig.

Gabriel Pagés

Hej! Jag heter Gabriel och studerar visuell kommunikation. Tidigare har jag pluggat konst och frilansat vid sidan av. Jag kan hjälpa till med grunderna i programmen i Adobe Suite, så har du frågor kring dem kan vi boka in ett möte och kika på det tillsammans.

Bertilla Fabris

Hej! Bertilla heter jag och studerar Informationsarkitekt. Före detta drev jag en förening som sysslade med biosensorer. Jag älskar att lära mig nya saker, speciellt inom webbutveckling och programmering med Python. Jag har en bakgrund inom film-making och kan även hjälpa dig med kortfilm, från storyboarding till redigering.

Tobias Svensson

Hej! Jag heter Tobias och läser till Informationsarkitekt. Tidigare har jag arbetat med att processa och sammanställa marknadsdata inom hemelektroniksbranschen i Norden. Jag kan hjälpa studenter med webbutveckling (HTML, CSS, JS) och programmering inom främst Python samt lite olika ramverk för backe-end. Jag har även viss bakgrund inom musikproduktion och kan säkert hjälpa till med en hel del inom det området också.

 

Linn Borgström

Hej, jag heter Linn Borgström. Jag studerar mitt sista år till att bli systemutvecklare.
Jag kan hjälpa er med frågor om programmering. Jag kodar oftast i Java men har kunskaper andra programmeringsspråk så som
python och JavaScript. Jag har stort intresse av färg som form så jag har lite kunskaper i HTML, CSS, Blender och Adobe Suite.

Vår nästa kollega?

Om du vill vara en del av vårt team, skicka ett e-postmeddelande till oss på digimentor@mau.se