Digimentor start

Digimentor

Digimentorerna finns för att hjälpa studenter på Malmö Universitet med olika digitala verktyg. Vi hjälper studenter med problem inom områden så som programmering, ljud & bild eller med frågor om hur vissa program fungerar.

Linn Borgström

Hej, jag heter Linn Borgström. Jag studerar mitt sista år till att bli systemutvecklare. Jag kan hjälpa er med frågor om programmering. Jag kodar oftast i Java men har kunskaper andra programmeringsspråk så som python och JavaScript. Jag har stort intresse av färg som form så jag har lite kunskaper i HTML, CSS, Blender och Adobe Suite.

Read More »

Gabriel Adam Pagés

“Hej! Jag heter Gabriel och studerar visuell kommunikation. Jag specialiserar mig inom illustration, grafisk design och animation. Har du frågor eller vill du ha hjälp med ett projekt inom Adobe suiten programmen hjälper jag gärna till!”

Read More »

Valter Lindecrantz

Hej, Mitt namn är Valter och jag går mitt sista år på spelutvecklingsprogrammet! Det område som jag känner mig mest säker inom är generell utveckling av spel i Unity (C#). Jag kan även hjälpa till med frågor kring C++, Monogame, GitHub, samt modellering och viss animering i Maya och Blender. Om det låter som att jag kan vara till hjälp så tveka inte att komma förbi Digihuben!

Read More »

Nagham Aljundi

Hej! Jag heter Nagham och läser andra året på visuell kommunikation programmet. Jag kan hjälpa dig med frågor gällande foto, grundläggande filmskapande och animering. Har du frågor om någon av programmen inom Adobe Suiten så ska jag kunna hjälpa dig med det!

Read More »

Susanne Vikström

Hej, jag heter Susanne och jag studerar sista året till Systemutvecklare. Mina främsta kunskaper ligger i programmering där Java är språket jag är starkast i. Jag kan hjälpa till med frågor rörande programmering i främst Java, Python och C#, SQL, relationsdatabaser, logik samt GitHub.

Read More »

Måns Witsell

Jag heter Måns Wittsell och studerar Visuell Kommunikation.Har ägnat mig en hel del åt visuellt skapande, såsom film, foto, illustration och animering, både inom arbetet och privat och har då främst använt mig av Adobe Suite. Behöver du hjälp så hör av dig!

Read More »

Lasmi Belmar

Hej! Jag heter Lasmi och studerar kommunikation och medievetenskap. Innan dess så har jag pluggat dokumentär och har erfarenheter av filminspelning och klippning. Om du har några frågor kring Adobe Premiere Pro eller grunder i filmskapande så är det bara att hojta till så ska jag kunna hjälpa dig.

Read More »

Aziza Bahaviddinova

Aziza Bahaviddinova Hej! Jag heter Aziza och jag studerar mitt sista år av interaktionsdesign. Jag har tidigare studerat litteratur och psykologi. Jag kan guida dig genom vad du kan behöva i dina uppgifter så som använda olika designverktyg samt gå igenom design-processen, visuell design, foto/film och lite enklare programmering.

Read More »

Hadi Saghir

Hej! Jag heter Hadi Saghir. Jag läser mitt andra år på systemutvecklare. Jag kan hjälpa er med frågor om programmering inom Java och SQL men har kunskaper andra programmeringsspråk så som C# (JavaFX) och python. Jag kan hjälpa till med frågor rörande programmering såsom diskret matte, logik och GitHub. Jag kan dessutom hjälp med andra program såsom Microsoft Office och Terminal/Powershell/Gitbash.

Read More »

Johan Persson

Johan Persson Hej! Mitt namn är Johan och jag läser andra året på informationsarkitektprogrammet. Jag kan hjälpa till med frågor rörande webbutveckling (HTML, CSS, JS), programmering i Python och SQL samt användning av GitHub. Kan dessutom assistera med office-program då jag har arbetat mycket med dessa tidigare!

Read More »

Bertilla Fabris

Hej! Bertilla heter jag och studerar Informationsarkitekt. Före detta drev jag en förening som sysslade med biosensorer. Jag älskar att lära mig nya saker, speciellt inom webbutveckling och programmering med Python. Jag har en bakgrund inom film-making och kan även hjälpa dig med kortfilm, från storyboarding till redigering.

Read More »

Tobias Svensson

Hej! Jag heter Tobias och läser till Informationsarkitekt. Tidigare har jag arbetat med att processa och sammanställa marknadsdata inom hemelektroniksbranschen i de nordiska länderna. Jag kan hjälpa studenter med webbutveckling (HTML, CSS, JS) och programmering inom främst Python samt lite olika ramverk för backe-end. Jag har även viss bakgrund inom musikproduktion och kan säkert hjälpa till med en hel del inom det området också.

Read More »