Digimentorer

Gabriel Adam Pagés

Hej! Jag heter Gabriel och studerar visuell kommunikation. Jag specialiserar mig inom illustration, grafisk design och animation. Har du frågor eller vill du ha hjälp med ett projekt inom Adobe suiten programmen hjälper jag gärna till!

Tobias

Tobias Svensson

Hej! Jag heter Tobias och läser till Informationsarkitekt. Tidigare har jag arbetat med att processa och sammanställa marknadsdata inom hemelektroniksbranschen i Norden. Jag kan hjälpa studenter med webbutveckling (HTML, CSS, JS) och programmering inom främst Python samt lite olika ramverk för backe-end. Jag har även viss bakgrund inom musikproduktion och kan säkert hjälpa till med en hel del inom det området också.

Hadi

Hadi Saghir

Hej! Jag heter Hadi Saghir och läser mitt tredje år på Systemutvecklare programmet. Jag strävar efter att hjälpa er med frågor om programmering och datalogi. Jag strävar efter att kontinuerligt bredda min kunskap inom dessa områden; förhoppningsvis kommer jag att kunna vara till hjälp för dig, eller så kan vi tillsammans utforska och lära oss nya saker längs vägen.

Måns Witsell

Jag heter Måns Wittsell och studerar Visuell Kommunikation.Har ägnat mig en hel del åt visuellt skapande, såsom film, foto, illustration och animering, både inom arbetet och privat och har då främst använt mig av Adobe Suite.
Behöver du hjälp så hör av dig!

Lasmi

Lasmi Belmar

Hej! Jag heter Lasmi och studerar kommunikation och medievetenskap. Innan dess så har jag pluggat dokumentär och har erfarenheter av filminspelning och klippning. Om du har några frågor kring Adobe Premiere Pro eller grunder i filmskapande så är det bara att hojta till så ska jag kunna hjälpa dig.

Vår nya kollega?
Om du vill vara en del av vårt team, skicka ett e-postmeddelande till oss på digimentor@mau.se