Categories
News

Digihub 2023

Under 2022 jobbade Digimentorerna hårt med att se till att så många studenter som möjligt skulle få kännedom om vad de gör och vad man kan få hjälp med när man besöker Digihub här på Malmö Universitet.
Detta gav resultat och det är nu många studenter som kommer till Digihub för att få hjälp med allt ifrån hur man använder formatmallar i ett word-dokument till hur man löser programmeringsproblem.
Olika event som varit under hösten har också varit välbesökta och uppskattade inslag under terminen som gått.

Planen för vårterminen är att Digimentorerna ska fortsätta hjälpa de studenter som behöver stöd och/eller någon att bolla sina uppgifter med. Vi har också tänkt över hur vi kan göra oss mer tillgängliga online och lite olika planer och idéer finns på tapeten för detta. Som ett första steg kommer vår hemsida byggas om under vårterminen. Målsättningen är att sidan ska bli enklare att navigera och att det därmed ska vara enklare att hitta relevant information.
Utöver hemsidan kommer vi testa erbjuda längre öppettider för vår programmeringsverkstad på torsdagar. Tidigare har vi varit tillgängliga mellan 9-12 på Torsdagar men vi siktar alltså nu på att kunna ha Digimentorer på plats, som kan hjälpa studenter med programmering, mellan 9-15 i fortsättningen på Torsdagarna.
Vi kommer även bjuda på event även denna terminen! Så se till att hålla utkik efter posters om dessa på anslagstavlorna runt om på Malmö Universitet eller ta en koll här på hemsidan!