Categories
Programmeringsverkstad

Programmering

Programmering


Välkommen till vår programmeringssida – Utforska den spännande världen av kodning, spelutveckling och animation. Digimentorerna hjälper dig förstå hur du kan programmera med olika språk och verktyg, skapa dina egna spel och ge liv åt dina idéer genom spännande animationer.

Varje onsdag 9:00-12:00 så har vi programmeringsverkstad (kodverkstad) i Digihuben. Då finns flera Digimentorer på plats som älskar programmering och gärna hjälper till om du har ett problem du inte själv kan lösa till en skoluppgift eller om du vill ha hjälp att förstå olika koncept inom programmering.

Du är förstås välkommen att sitta i vår lokal och arbeta med dina uppgifter samt få hjälp även andra dagar. Men vi är som sagt fler på plats just på onsdagarna!

Länkar – Programmering

Länkar – Animering och Spel

Hittar du inte det du söker?

Fler länkar och tutorials